Scroll Top

Καπουτσίνο – υγιεινό ρόφημα (Cappuccino)

Εναλλακτικός Καπουτσίνο – Cappuccino με ΜΗ γαλακτοκομική κρέμα ΚΑΙ με Γανόδερμα.

Επίσης: Καφές με Cordyceps, με Lion s Mane (και άλλα φαρμακευτικά υγιεινά μανιτάρια)

Ιστορία. Το όνομα καπουτσίνο αντιπροσωπεύει την καφέ ενδυμασία των καπουτσίνων. Φαίνεται πως η ιδέα του καπουτσίνο ήταν μια βιεννέζικη προετοιμασία του λεγόμενου Καπουτσίνερ, με βάση τον καφέ, σαντιγί και άλλα συστατικά, δοκιμασμένη από το τέλος του 18ου αιώνα, στη συνέχεια προσαρμοσμένη στα εδάφη της Τεργέστης και στις άλλες ιταλοαυστροουγγρικές κτήσεις. Η διάδοση του ιταλικού καπουτσίνο μπορεί να χρονολογηθεί στα πρώτα 30 χρόνια του 20ου αιώνα.

Θα θέλατε να ευχαριστηθείτε έναν εναλλακτικό καπουτσίνο; Με εμάς ( CafeAlcalino.com ) γίνεται! O Καπουτσίνο γίνεται από εσπρέσο και γάλα, ενώ το εναλλακτικό μας ρόφημα (3in1,της DXN) είναι ”κατασκευασμένο” από μη γαλακτοκομική κρέμα και στιγμιαίο καφέ arabica σε σκόνη. To προϊόν αυτό πετυχαίνει να αποδώσει πραγματική απολαυστική γεύση καπουτσίνο, ενώ παράλληλα αποτελεί ένα υγιεινό ρόφημα για κάθε στιγμή, με ισορροπημένη την επίδραση της καφεΐνης, λόγω του Γανοδέρματος που περιέχει.

Ο καφές αυτός παρασκευάστηκε για να ικανοποιήσει τις επιθυμίες των εραστών του καπουτσίνο. Ένα προϊόν το οποίο μπορεί εύκολα και γρήγορα να προετοιμαστεί. Απλά προσθέσετε ένα φακελάκι σε ένα φλιτζάνι νερό (ζεστό ή κρύο), ανακατέψτε και στη συνέχεια μπορείτε να το απολαύσετε με την οικογένειά σας στο σπίτι ή με φίλους στο γραφείο. Περιέχει καφέ ποικιλίας arabica. Συνοδεύεται από ένα ελαφρύ στρώμα από αφρό μη γαλακτοκομικής κρέμας, εκχύλισμα Ganoderma Lucidum και ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο. (Διαθέτουμε επίσης τον Cream Coffee καπουτσίνο, ο οποίος ΔΕΝ περιέχει ζάχαρη).

O DXN καφές περιέχει ένα μυστικό μείγμα από μη γαλακτοκομική κρέμα, σκόνη στιγμιαίου καφέ arabica, ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο και εκχύλισμα από Cordyceps. Είναι μια εναλλακτική επιλογή για όσους αγαπούν να πίνουν καπουτσίνο. Έχει πλούσια κρεμώδη γεύση και δίνει μια πραγματική αίσθηση απόλαυσης υψηλής ποιότητας καφέ!

Ο DXN Cappuccino έχει μια μοναδική και υπέροχη γεύση για κάθε στιγμή. Η DXN έχει δημιουργήσει ένα νέο καταπληκτικό ρόφημα το οποίο περιέχει μια από τις καλύτερες ποικιλίες καφέ arabica, εκχύλισμα από Ganoderma Lucidum και ένα ελαφρύ στρώμα μη γαλακτοκομικής κρέμας που συμπληρώνει την γευστική πανδαισία. Ετοιμάζεται εύκολα και γρήγορα. Μπορείτε απλά να προσθέσετε ένα φακελάκι σε ένα φλυτζάνι προσθέτοντας ζεστό νερό ή σε ένα ποτήρι για την παρασκευή κρύου ροφήματος,

Εσείς ποιόν Καπουτσίνο θα επιλέξετε…; Καλή απόλαυση!

Ganoderma Lucidum

Οι επιστήμονες – ερευνητές έχουν εστιάσει τις κλινικές μελέτες τους ιδιαίτερα στα συστατικά του Γανοδέρματος: οργανικό γερμάνιο, αδενοσύνη, πολυσακχαρίτες, τριτερπενοειδή, υπεροξείδιο της Δισμουτάσης. Το Ganoderma Lucidum δεν εστιάζει τη δράση του σε συγκεκριμένα όργανα του σώματος αλλά λειτουργεί σε κυτταρικό επίπεδο, ισορροπώντας το ανοσοποιητικό σύστημα και τις δυνάμεις αυτοθεραπείας ολόκληρου του οργανισμού.

Στην DXN καλλιεργείται και παράγεται με αυστηρά ελεγχόμενες συνθήκες υγιεινής και σύμφωνα με τα πρότυπα ISO 9002, ISO 14001, GMP, TGA και Halal. Ακολουθείται διαδικασία βιολογικής καλλιέργειας ενώ δεν χρησιμοποιούνται χημικά, παρασιτοκτόνα, τεχνητά χρώματα, γεύσεις ή άλλα ξένα στοιχεία σε κανένα στάδιο του κύκλου καλλιέργειας ή επεξεργασίας του.

Η εξειδικευμένη μέθοδος καλλιέργειας παρέχει 200 είδη από πρωτογενή και δευτερογενή στοιχεία όπως ένζυμα, συνένζυμα, αμινοξέα, βιταμίνες,

• Αποτοξινώνει τον οργανισμό σε κυτταρικό επίπεδο.

• Αυξάνει το επίπεδο οξυγόνου στο αίμα.

• Αυξάνει τα επίπεδα των Τ και Β λεμφοκυττάρων ενισχύοντας το ανοσοποιητικό.

• Παρέχει στον οργανισμό πολλά βιοαναγεννητικά θρεπτικά συστατικά για τις καθημερινές του ανάγκες.

• Καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες και αποτελεί ισχυρή αντιγηραντική τροφή.

• Καθαρίζει τον οργανισμό από τις τοξίνες