Scroll Top

ΚΑΦΕΣ

H απόλαυση του καφέ…

Η συνηθισμένη, απολαυστική, πανάρχαια παράδοση

Κάνουμε τη διαφορά! Η DXN εκτιμά την παράδοση του καφέ και εργάζεται μεθοδικά για να εξασφαλίσει ότι στο φλυτζάνι σας υπάρχει η καλύτερη ποιότητα, ένας δημιουργικός συνδυασμός γεύσης και θρεπτικής αξίας.Ξεκινήστε με τους καλύτερους και πιο φρέσκους κόκκους καφέ. Χαρείτε και απολαύστε τον θαυμαστό κόσμο του καφέ με βιολογικό Γανόδερμα, ανακαλύπτοντας την μεγάλη συλλογή από καφέδες και ροφήματα της DXN σήμερα.

καφες με γανοδερμα…

Τι είναι το γανόδερμα;

Το Ganoderma Lucidum είναι το απόλυτο εξισορροπητικό και προσαρμογόνο βότανο στη φύση. Το γανόδερμα εστιάζει τη δράση του σε κυτταρικό επίπεδο, εξισορροπώντας το ανοσοποιητικό σύστημα και τις δυνάμεις του οργανισμού. Προσαρμόζεται εύκολα σε κάθε οργανισμό και αυξάνει την ικανότητα του ίδιου του σώματος να φέρει σε ισορροπία όλες τις λειτουργίες του, χωρίς να περιορίζεται σε συγκεκριμένα όργανα και ιστούς. Κατάλληλο για αυτοάνοσα νοσήματα.

Στήριξε τον οργανισμό σου με Γανόδερμα.
Ισορροπία = το μυστικό της μακροζωίας και της ευεξίας!

Ο καφές γενικά είναι ένα όξινο ρόφημα (που έχει ένα pΗ περίπου 4).Από την άλλη , το Γανόδερμα (Lingzhi) έχοντας ισχυρή αλκαλική δράση αντισταθμίζει την οξύτητα του καφέ, παρέχοντας ταυτόχρονα στον οργανισμό ένα πλήθος από θρεπτικά στοιχεία. Το αποτέλεσμα αυτό επιτυγχάνεται λόγω της ζύμωσης του κόκκου του καφέ μαζί με το βότανο Γανόδερμα ΠΡΙΝ ψηθεί ο κόκκος!Συνεπώς, ο καφές με προσθήκη Γανοδερματος αποτοξινώνει τον οργανισμό, λόγω του ότι το βότανο Γανόδερμα λειτουργεί άμεσα μέσω του καφέ.

Είναι ο μοναδικός καφές που μπορούν να καταναλώσουν άφοβα άτομα που κάνουν ομοιοπαθητική. Είναι ο μοναδικός καφές επίσης που μπορείτε άφοβα να καταναλώσετε, αν ο κλασσικός καφές του εμπορίου σας προκαλεί διαταραχές. Παρόλα αυτά θα αισθανθείτε ενέργεια γιατί ο καφές με Γανόδερμα τονώνει χωρίς τις παρενέργειες που έχει η καφεΐνη. Είναι ένας μοναδικός συνδυασμός εκλεκτού αγνού καφέ με πλούσια γεύση που προσφέρει η ποικιλία Arabica και βιολογικού Ganoderma Lucidum. Η δυνατή έντονη γεύση και το βαθύ του άρωμα είναι βέβαιο ότι θα ελκύσει και θα ξυπνήσει τις αισθήσεις σας. Πίνεται ζεστός ή κρύος.

Από τα αρχαία χρόνια το Γανόδερμα εθεωρείτο ο «βασιλιάς των βοτάνων» και το πιο ισχυρό και ωφέλιμο βότανο στην Ανατολική Παραδοσιακή Ιατρική. Μέχρι πριν μερικές δεκαετίες ήταν προνόμιο μόνο των αυτοκρατόρων και συλλέγονταν πάντα υπό αυστηρό έλεγχο.

Το Γανόδερμα είναι ένα Προσαρμογόνο βότανο. 

Τί σημαίνει όμως προσαρμογόνο;

Το γανόδερμα από την στιγμή που θα μπεί στο ανθρώπινο σώμα, προσαρμόζεται σε αυτό και του παρέχει αυτό ακριβώς που χρειάζεται το σώμα εκείνη τη στιγμή. π.χ. αυξάνει την αρτηριακή πίεση σε υποτασικούς και την μειώνει σε υπερτασικούς, το ίδιο συμβαίνει με την χοληστερόλη.

Κανένα άλλο βότανο δεν μπορεί να αντιμετωπίσει καλύτερα από το Γανόδερμα την:

  • Συσσώρευση τοξινών στο σώμα μας.
  • Έλλειψη θρεπτικών συστατικών στη σύγχρονη συμβατική διατροφή.
  • Αποδυνάμωση του ανοσοποιητικού.
  • Πρόωρη γήρανση και τις ελεύθερες ρίζες.
Clear Filters
Item added to cart View Cart Checkout
Item added to wishlist View Wishlist
Item removed from wishlist