Scroll Top

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Σχετικά με την Εταιρεία

CafeAlcalino | Επίσημος μεταπωλητής μίας εκ των 20 κορυφαίων εταιρειών Direct Sales στον κόσμο και ταυτόχρονα ηγέτιδας στην παραγωγή και διάθεση Ganoderma Lucidum, με τον μεγαλύτερο τζίρο. Η εταιρεία είχε την προηγούμενη δεκαετία ανάπτυξη 450% και προσφέρει εισόδημα από τον παγκόσμιο τζίρο στην χώρα μας [One World Market Concept]. Με ιδία παραγωγή και διάθεση, ώστε να εξασφαλίζεται η ύψιστη ποιότητα στην ελάχιστη τιμή [One Dragon Concept], η εταιρεία έχει χτίσει ένα ανταποδοτικό σύστημα συσσώρευσης και προσφέρει ένα μοναδικό συνταξιοδοτικό πρόγραμμα.
Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ;

Να παρέχουμε σε όλους γρήγορη, εύκολη και πρακτική πρόσβαση σε ένα μεγάλο εύρος υψηλής ποιότητας συμπληρωμάτων αλκαλικής διατροφής & καλλυντικών στις πιο ανταγωνιστικές τιμές παρέχοντας υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση.

Η σελίδα Cafealcalino συνεργάζεται με την μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής πιστοποιημένου βιολογικού  Γανοδέρματος στον κόσμο. Ως στόχο έχει την υποβοήθηση  ανθρώπων να ζουν με περισσότερη υγεία και ευτυχία .
Η σελίδα αυτή είναι μια σελίδα γνώσης αλλά και ηλεκτρονικό κατάστημα για να εξυπηρετεί ολόκληρη την Ελλάδα, την Ευρώπη αλλά και όλον τον κόσμο.
Είμαστε μία ομάδα που εξειδικευόμαστε αρκετά χρόνια πάνω στην υγιεινή διατροφή, στον καφέ , στα συμπληρώματα διατροφής και στα είδη προσωπικής υγιεινής / καλλυντικά . Τα προϊόντα που προτείνουμε αφορούν την υγεία, την άθληση, την προσωπική περιποίηση και φροντίδα του κάθε ανθρώπου.

Πιστεύουμε ακράδαντα ότι η αίσθηση του να νιώθουμε όμορφα και υγιείς , μας βοηθά να βελτιώνουμε την ποιότητα της ζωής μας συνεχώς.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θέλουμε να αποθαρρύνουμε μια χωρίς οδηγίες χρήση προϊόντων και αντιθέτως να προωθήσουμε μια κουλτούρα συνετής και στοχευμένης χρήσης ποιοτικών βιολογικών / οργανικών  / φυσικών προϊόντων για την επίτευξη συγκεκριμένων, θετικών πάντα, αποτελεσμάτων.

Στις τηλεφωνικές ( ή και με άλλους τρόπους ) συνομιλίες μας μαζί σας , προτείνουμε ολοκληρωμένα πακέτα θωράκισης του οργανισμού ώστε να έχουμε ένα υγιές ανοσοποιητικό σύστημα χωρίς λοιμώξεις, κρυολογήματα κτλ.